GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR * Horoscopul pe 3 săptămâni


Horoscopul săptămânii trecute: 6-12 august 2018

Ești mândru de felul cum evoluează lucrurile și, ca prin farmec, descoperi că faci pași imenși în marile tale proiecte. De fapt, succesul depinde enorm de anturajul în care te afli, de parcă oamenii care te înconjoară sunt sursa ta principală de energie. Ei te inspiră, ei te stimulează, ei te împing de la spate, și de dragul lor, faci și tu lucruri grozave.

Un mare plan, la care îți aduci contribuția de ceva vreme, ar putea face un salt imens înainte, de parcă ai depăși dintr-un foc mai multe etape care, altădată, s-ar fi clădit mult mai lent. Dacă ai fi atent, ai descoperi că acest succes are la bază, de fapt, susținerea și ajutorul mai multor persoane care sunt acolo ca să te propulseze mai repede spre succes.

Pe 11 ai putea avea parte de o surpriză de proporții!

Horoscopul săptămânii în curs: 13-19 august 2018

Norocul este de partea ta și vei încheia săptămâna cu un sentiment excelent, cum că ai mai câștigat ceva. Poate fi un câștig material, numărabil, calculabil, cu impact financiar, sau poate fi doar un sentiment de bine general că ai făcut ceea ce trebuie, că ai obținut ceea ce visai, că ai primit ceea ce meritai.

Bucură-te de aceste senzații plăcute pentru că îți dau mai multă încredere în tine, în valoarea ta, ceea ce te motivează să țintești și mai sus, și mai departe. Dacă tot e vorba de bani, nu e exclus să simți nevoia să faci și investiții de zile mari, să cumperi ceva scump, cu care vei rupe gura târgului, sau doar… să-ți mai înnoiești garderoba.

Pe 17 august ai putea număra resursele de care dispui iar rezultatul să sune foarte bine. Horoscopul săptămânii viitoare: 20-26 august 2018

IN CURAND…

 


Cauti horoscopul de saptamanile trecute? Intra in arhiva!