GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscopul saptamanii pentru TAUR

Aici gasesti horoscopul pe 3 saptamani pentru:

ZODIA TAURULUI

Horoscopul săptămânii trecute: 11-17 iunie 2018

A muncit mult, dar iată că proiectul pe care l-ai construit în timp ajunge la un final neașteptat. Poate fi un final cam abrupt, care te obligă să iei decizii rapide, să ai reacții prompte, dar important e că finalul nu rămâne fără rezultate bune.

Chiar dacă, pe moment, te lasă fără replică și fără direcție, imediat vei vedea cu ochii tăi ce a ieșit din mâinile tale în tot acest timp. Tu ai semănat ogorul, ai văzut cum a înflorit sub ochii tăi, și a venit și vremea recoltei. Poate e un pic mai devreme decât ai planificat, dar e bine primită oricând!

În jurul datei de 13 ai putea avea parte de un puternic sentiment de abundență, ori pentru că sumele pe care le manipulezi îți inspiră prosperitate și belșug, ori pentru că resursele care vin spre tine, sub diverse forme, sunt atât de multe, de bogate și de bune, încât ai de unde alege, în beneficiul tău.Horoscopul săptămânii în curs: 18-24 iunie 2018

Te simți blocat într-un punct mort al carierei tale și tot cauți o ieșire. Ți s-ar cere o mai mare capacitate de adaptare la niște condiții cu care poate nu ești de acord, de felul tău, dar știi și tu că uneori e nevoie și de compromisuri pentru a-ți atinge scopurile. Va trebui să spui da acolo unde altădată ai fi spus sus și tare nu sau să colaborezi cu persoane cu care nu ești pe aceeași lungime de undă, dar acestea sunt sacrificiile pe care trebuie să le faci acum pentru viitoarele etape ale proiectelor tale.

Fă tu un efort să te adaptezi mediului și nu încerca să critici mediul în care te afli doar pentru că nu e pe șablonul tău. Tu trebuie să te pliezi, nu să schimbi oamenii care te înconjoară. Acum pot apărea sfaturi și soluții la probleme cu care te-ai confruntat încă de săptămâna trecută, deci folosește-le cu încredere, sunt spre binele tău.Horoscopul săptămânii viitoare: IN CURAND!

Autor: astrolog ACVARIA | www.acvaria.com | www.acvaria.eu