GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR * Horoscopul pe 3 săptămâni


Horoscopul săptămânii trecute: 8-14 octombrie 2018

Vrei să lași impresie ireproșabilă pe unde treci, dar nu întotdeauna poți să fii la acel nivel, de aceea te gândești cum să faci să pari altfel decât ești: mai bun, mai frumos, mai slab, mai pregătit…. Uneori e nevoie să pui o mască peste adevărata ta față ca să lași impresia care se cere, deci ai grijă acum la toate acele detalii care pot modifica în bine imaginea ta, renumele tău.

Mai cosmetizezi un pic produsul, pentru că, dacă nu-ți ameliorezi felul cum te prezinți, lumea ar putea vedea că ai și puncte slabe, și defecte, că nu ești chiar așa cum vor ei să fii. Nu înseamnă că afișezi o imagine falsă, ci doar ești mult mai atent la aspectele care pot da indicii despre tine: cum mergi, cum vorbești, cum te îmbraci, ca imaginea ta să câștige puncte doar cu câteva mici trucuri.


Cadouri, cu drag...
Horoscopul săptămânii în curs: 15-21 octombrie 2018

Ai lăsat, o vreme, lucrurile să se miște în voia sorții, fără să le dai tu un anumit sens, și acum îți dai seama că nu mai poți continua așa, ca o pană dusă de vânt, ca o barcă dusă de valuri, indiferent de direcție. E vremea să iei taurul – din tine! – de coarne și să faci ceva! Să faci planuri, să vorbești despre viitor în tonuri cât se poate de clare. Nu mai ajunge doar să spui: lasă, vom vedea… nici să accepți că există forțe mai presus de tine, pentru că, de data aceasta, stă chiar în puterea da să controlezi cursul evenimentelor.

Poți mobiliza toată familia sau toată echipa ta de lucru pentru a lupta laolaltă pentru acest vis, deocamdată îndepărtat, dar când vezi că și alții cred în visele tale și se arată dispuși să te susțină necondiționat, parcă devii din ce în ce mai sigur de reușită. Preia conducerea corabiei, n-o mai lăsa în derivă!
Horoscopul săptămânii viitoare: 22-28 octombrie 2018

In curand…


Cauti horoscopul de saptamanile trecute? Intra in arhiva!