GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
Horoscop zilnic ACVARIA ASTROGRAMA ZILEI Horoscop saptamanal ACVARIA Horoscop lunar ACVARIA Horoscop anual ACVARIA Horoscopul marilor planete  LUNA ACUM ZODIA ACUM Alte tipuri de horoscop ACVARIA 
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR * Horoscopul saptamanii 8-14 aprilie 2019


SAPTAMANA 8-14 aprilie 2019

PRIETENUL LA NEVOIE SE CUNOAȘTE. Nu ești singur în călătoria simbolică în care ești direct implicat. Ai alături pe cineva care te susține, te îndrumă, te motivează, și descoperi că îți este un tovarăș de nădejde în demersul pe care l-ai început. Singur, ți-ar fi fost mai greu, dar așa, cu cineva alături care te înțelege cel mai bine și te încurajează continuu, parcă drumul spre ținta finală este mai lejer.

De fapt, e un sprijin reciproc aici, pentru că amândoi mergeți într-o direcție promițătoare – ori una comună, din care aveți amândoi de câștigat, ori fiecare pe drumul lui – deocamdată doar întrezărită undeva la orizont, și pentru că vă completați foarte bine unul pe altul, practic amândoi faceți pași mari spre destinația visată.

Aveți amândoi o linie de finish setată undeva în perspectivă, sunteți conștient că drumul e încă lung, dar cât timp înaintați umăr la umăr, sprijinindu-vă cu încredere unul pe altul, drumul devine mai scurt și mai ușor.