GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR * Horoscopul saptamanii 5-11 noiembrie 2018

Horoscop saptamanal Taur
SAPTAMANA 5-11 noiembrie 2018

DA, păstrează distanța față de ceea ce-ți inspiră nesiguranță, neclaritate, neîncredere, pentru că de data aceasta lucrurile se rezolvă mult mai bine dacă stai pe margine, taci și aștepți. Orice gen de implicare poate genera haos. Ce-i drept, îți sunt limitate acțiunile, deci chiar de-ai vrea, tot nu merg lucrurile în direcția cea mai bună, ci trebuie să stai pe loc, așteptând vremuri mai bune și condiții mai prielnice.

Să nu te mire că apar piedici, amânări, refuzuri, toate au un rost: acela de a te opri din elan pentru a-ți cruța forțele și a nu-ți consuma resursele. Prudența, răbdarea, pasivitatea, așteptarea de pe margine, oarecum indiferent, sunt soluțiile optime pentru a depăși cu bine un hop.

NU, nu sta singur săptămâna aceasta, pentru că singurătatea te trimite într-o zonă periculoasă pentru psihicul tău, generatoare de amăgire, de depresie, de tristețe, or tu nu ai nevoie de așa ceva.

Evită singurătatea cu orice preț, chiar dacă trebuie să ții companie unor persoane pe care nu le agreezi. Singurătatea lasă loc de scenarii cu iz negativ.


Esti GEAMAN? Afla mai multe!