GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
Horoscop zilnic ACVARIA ASTROGRAMA ZILEI Horoscop saptamanal ACVARIA Horoscop lunar ACVARIA Horoscop anual ACVARIA Horoscopul marilor planete  LUNA ACUM ZODIA ACUM Alte tipuri de horoscop ACVARIA 
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR * Horoscopul saptamanii 30 iulie – 5 august 2018

Horoscop saptamanal Taur


SAPTAMANA 30 iulie – 5 august 2018

Ceva din starea ta de confort și liniște interioară se modifică de  parcă apare ceva din senin care te scoate din această zonă aparent pasivă. Poate schimbarea e chiar la tine, nu neapărat la împrejurările la care ești martor sau actor principal.

Lumea te vede și spune că parcă ești diferit, că nu mai ești cel de ieri, că te comporți altfel, și îți place ceea ce auzi, pentru că ți se confirmă că tot procesul tău de dezvoltare personală dă roade și ai mai făcut niște pași spre cel care vrei să devii.

Schimbarea e încă în plină desfășurare, nu s-a terminat, iar săptămâna aceasta parcă mai pui o cărămidă la construcția ta lentă și sigură, și vei fi foarte mulțumit, cândva, de rezultate.