NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR * Horoscopul saptamanii 3-9 decembrie 2018

Horoscop saptamanal Taur
SAPTAMANA 3-9 decembrie 2018

Nu ești în apele tale, ai o mare nevoie de liniște și parcă nu găsești altă variantă de a te relaxa decât alegând izolarea.

Ești un pic reticent la orice încercare a unora de a intra în spațiul tău, de aceea mulți vor fi mirați să vadă că refuzi invitațiile de a ieși pe undeva, nu prea ești de găsit la telefon, și reduci comunicarea la minimum.

Zeci de idei de cadouri

Nu ești nici prea sociabil, nici prea volubil, poate și pentru că ai o stare emoțională mai precară sau poate nici cu sănătatea nu ești la cote maxime, și toate acestea te fac să te retragi în casa ta, în lumea ta, unde nu lași prea multă lume să intre.

Inspiratie de sarbatori

Parcă ai alege de bunăvoie singurătatea, dar și aceasta poate deveni copleșitoare la un moment dat și te face să te simți și mai prost, ca atare nu fugi de lume. Poate nu-ți face chiar așa de bine izolarea, dând naștere unor scenarii cu tentă negativă.