NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR * Horoscopul saptamanii 29 aprilie – 5 mai 2019

Horoscopul saptamanii TAUR


SAPTAMANA 29 aprilie – 5 mai 2019

E vremea să pui punct aici unei situații din trecut care durează de prea mult timp deja. Nu o poți continua în același fel, nici nu mai poți discerne clar între ce a fost și ce mai e și astăzi, deci ești la o răscruce de drumuri care cere o decizie din partea ta.

Înainte de a sune clar ce ai ales, cântărește foarte bine trecutul, analizează cum ai ajuns aici, descoperă dacă ai făcut tot ce trebuia făcut și, abia dacă ai înțeles foarte bine cum stă treaba, poți spune încotro vrei sau trebuie să mergi de mâine.

Pe de altă parte, din trecut revine insistent o amintire, un detaliu, o informație pe care nu ai reușit s-o așezi la locul potrivit și încă te sâcâie. Acum e momentul ideal pentru a lua o decizie tranșantă, prin care arăți ferm că vrei s-o rupi cu trecutul, că nimic din ce a fost cândva nu mai contează. Nu mai ești cel de până mai ieri, nici detaliile de demult nu mai sunt valabile, deci stai puțin și chibzuiește ce capitol trebuie neapărat închis odată pentru totdeauna în urma ta, din trecutul tău, ca apoi , ca nou, să poți alege o cale diferită!