NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR * Horoscopul saptamanii 28 ianuarie -3 februarie 2019

Horoscop saptamanal Taur
SAPTAMANA 28 ianuarie – 3 februarie 2019

O idee fixă îți dă ghes și nu te lasă în pace. Oricât ai încerca să o faci să tacă, nu poți rămâne surd la îndemnurile insistente ale acelei voci interioare care îți cere să faci musai un anumit lucru. Îți spune iar și iar: acum, acum, și oricât te-ai opune, drumurile se pare că duc doar în acea direcție.

Posibil ca sămânța ta de conștiință îți cere să iei niște măsuri mai drastice cu privire la o situație – de la serviciu, legate de o relație sau de orice alt gen de inițiativă în care ți se cere un dram de curaj – și bine ar fi să-i dai startul acum, cât e totul proaspăt. Dacă lași să mai zacă, îți vei pierde interesul, ca atare, dacă e vorba de o schimbare îndrăzneață care nu suferă amânare, bate fierul cât e cald.

Faci treabă mai bună cât arde fitilul decât dacă focul arde mocnit în voia lui, deci care e refrenul săptămânii: fă-o! Acum!