GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR. Horoscopul saptamanii 25 iunie – 1 iulie 2018

Horoscop saptamanal Taur
SAPTAMANA 25 iunie – 1 iulie 2018

Prietenul la nevoie se cunoaste si nu, nu e un cliseu spus de toata lumea, ci chiar vei descoperi cu adevarat importanta unui ajutor prietenesc la greu. Ori tu esti cel care sare in sprijinul unui amic aflat in impas, ori altcineva vede ca ceva se intampla cu tine si vine alaturi de tine, umar langa umar, pentru a te ajuta in momentul cel mai dificil.

Bucura-te ca ai asemenea prieten aproape, nu oricine are! Veti descoperi amandoi cat de puternica e legatura voastra, cat de bine merge cooperarea voastra, cat de bine va completati unul pe altul, deci fii generos, atat in a oferi sprijin, cat si in a-ti arata recunostinta la final.

Accepta ajutor daca ti-e greu sau apropie-te de cel in dificultate, chiar si fara sa-ti ceara. Roadele cele mai bune apar prin unirea fortelor voastre si fiecare intra in joc cu ce are mai bun.