NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR * Horoscopul saptamanii 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

Horoscop saptamanal Taur
SAPTAMANA 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

DA, deschide-te spre alții, discută, colaborează, fă totul în relație directă cu ceilalți, ieși în întâmpinarea problemelor altora, pentru că succesul vine numai din dialog. Ai șansa de a atrage alături o persoană care ține la tine, te place, te apreciază, ceea ce face comunicarea mult mai plăcută.

Ba chiar ai ocazia de a cunoaște pe cineva nou cu care poți lega o prietenie frumoasă, o colaborare profitabilă sau chiar o poveste de dragoste, în caz că inima ta aștepta iubirea. Schimbul de emoții, de vorbe frumoase, de gesturi de simpatie și de afecțiune e la cote maxime, și, pe cât de mult vei oferi, pe atât de mult vei primi și tu înapoi.

NU încerca să faci totul perfect, pentru că nu există perfecțiune. Posibil să vrei mai mult, mai sus, mai bine, da, dar nu încerca să ridici ștacheta într-o zonă imposibil de atins vreodată. Pretențiile tale – ori legate de propria persoană, ori de cei din jur – sunt cam înalte și nimeni nu le poate întruni, de aceea ar fi mai bine să le mai reduci, să fii realist, să vezi nivelul tău sau al altora exact așa cum e.

Perfecționist e bine să fii, dar să nu exagerezi totuși, ca să nu generezi mai apoi deziluzii.