NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR * Horoscopul saptamanii 25 februarie – 3 martie 2019


SAPTAMANA 25 februarie – 3 martie 2019

Nimic nu durează veșnic, și chiar dacă acum ți se pare că vâslești fără direcție de o veșnicie, de fapt nu a trecut chiar atât de mult pe cât ai fi tentat să spui.

Așa e, când lucrurile nu merg așa de bine, ele par fără sfârșit, ți se pare că ai fi blocat în acea capcană de ani de zile, dar totul are un sfârșit. Se apropie finalul acelei etape lungi de suferință și probleme, deci nu mai spune că nenorocirile la tine nu se mai termină. Ba da, totul are un sfârșit, oricât ar dura… Ca atare așteaptă-te acum, finalmente, la finalul problemelor tale, ajungi la liman și efortul tău de a lupta cu problemele se încheie în cele din urmă.

Bucură-te că s-a dus perioada nefastă și bucură-te că nu ai fost singur în tot acest timp, ci cineva ți-a ținut companie și ți-a ridicat moralul la greu. A venit vremea să-i mulțumești sau să faci și tu același lucru pentru el, în schimb, stându-i tu lui alături la greu.