GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR. Horoscopul saptamanii 11-17 iunie 2018

Horoscop saptamanal Taur
SAPTAMANA 11-17 iunie 2018

Ai muncit mult, dar iată că proiectul pe care l-ai construit în timp ajunge la un final neașteptat. Poate fi un final cam abrupt, care te obligă să iei decizii rapide, să ai reacții prompte, dar important e că finalul nu rămâne fără rezultate bune.

Chiar dacă, pe moment, te lasă fără replică și fără direcție, imediat vei vedea cu ochii tăi ce a ieșit din mâinile tale în tot acest timp. Tu ai semănat ogorul, ai văzut cum a înflorit sub ochii tăi, și a venit și vremea recoltei. Poate e un pic mai devreme decât ai planificat, dar e bine primită oricând!

În jurul datei de 13 ai putea avea parte de un puternic sentiment de abundență, ori pentru că sumele pe care le manipulezi îți inspiră prosperitate și belșug, ori pentru că resursele care vin spre tine, sub diverse forme, sunt atât de multe, de bogate și de bune, încât ai de unde alege, în beneficiul tău.