GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
Horoscop zilnic ACVARIA ASTROGRAMA ZILEI Horoscop saptamanal ACVARIA Horoscop lunar ACVARIA Horoscop anual ACVARIA Horoscopul marilor planete  LUNA ACUM ZODIA ACUM Alte tipuri de horoscop ACVARIA 
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR * Horoscopul saptamanii 24-30 decembrie 2018

Horoscop saptamanal Taur

SAPTAMANA 24-30 decembrie 2018

Apeși butonul de stop și nu mai vrei să faci nimic. Nu mai vâslești în nicio direcție, nu mai ții mâna pe volan întruna, nu mai vrei să faci totul ca la carte, ci preferi să iei o pauză. O pauză în care lași lucrurile complet la voia întâmplării, cu încredere deplină că numai lucruri bune trebuie să se întâmple.

Mai rar asemenea atitudine pasivă în fața viitorului, când nu mai decizi tu încotro să mergi, dar ești pe ultima sută de metri a anului și îți zici că… ce atâta organizare, ce atâta programare? Ia să mai lași lucrurile să evolueze așa cum vor ele, să vezi încotro merg.

Unii se miră că ești atât de pasiv și nu iei taurul de coarne, așa cum faci de obicei, dar se pare că ai obosit și tu. Vrei să te retragi din iureșul evenimentelor și să privești de pe margine, ca simplu spectator, și bine faci!