GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR * Horoscopul saptamanii 22-28 aprilie 2019

Horoscopul saptamanii TAUR
SAPTAMANA 22-28 aprilie 2019

Totul merge conform planurilor, nu pentru că ai fi tu atât de bine pregătit, ci pentru că ai șansa de a întâlni de fiecare dată cei mai potriviți tovarăși pentru scopurile tale. Nu te baza, deci, doar pe experiența ta, pe cunoștințele tale, pe puterile tale, ci bate la ușile potrivite, pentru că ai toate șansele să ți se deschidă, iar dincolo de ele să fie exact oamenii de care aveai mai mare nevoie.

Rareori ai ocazia de a întâlni oameni superiori ție ca experiență (de viață sau în domeniul în care muncești), deci bucură-te că dai peste tot de persoanele care au ceva de împărtășit din ceea ce știu. Vei încheia săptămâna cu un sentiment de ascensiune, de evoluție, de creștere, ca și cum ai deveni cu ceva mai bun sau mai bogat.

Informațiile care îți sunt transmise de cei cu un pas înaintea ta sau cu o treaptă mai sus în pregătirea lor, îți sunt de mare folos, deci stai cu urechile pâlnie la ponturile bune care vin de la tine. Cum de unde? De la profesori, de la maeștri, de la părinți, de la frați mai mari, de la superiori, de la înțelepți, de la experți, de la specialiști, deci de la cei care au un atu în plus față de tine.


Cand nu stii incotro sau ce te asteapta, vorbeste cu astrologul.Intra in www.acvaria.eu
Pagina dedicata serviciilor astrologice oferite de astrolog Acvaria