NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR * Horoscopul saptamanii 20-26 august 2018

Horoscop saptamanal Taur
SAPTAMANA 20-26 august 2018

Cine te are pe tine acum alături, ca sfătuitor, ca sursă de inspirație, ca îndrumător, se poate numi cel mai norocos om din lume, pentru că te apleci asupra nevoilor altora cu toată ființa ta.

Dai dovadă de o empatie ieșită din comun, simți ce are nevoie cel din fața ta, vezi ce trebuie făcut pentru ca el să iasă din impas, tocmai pentru că ești imparțial, privești din afară și înțelegi situația mult mai clar. Ești un tovarăș de încredere, just, corect, tot ce le spui e în avantajul lor, chiar dacă uneori poți spune lucrurilor pe nume într-o formă ceva mai severă, dar acela e purul adevăr.

Cei care așteaptă acum de la tine un sfat sau o părere ar trebui să stea cu urechile larg deschise, receptivi ca o antenă, pentru că tu ești cel care va emite acum cele mai bune idei, de care ei s-ar putea folosi cu brio. Totul e să vrea să te asculte, că tu, da, vrei să-i ajuți.