NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR * Horoscopul saptamanii 19-25 noiembrie 2018

Horoscop saptamanal Taur
SAPTAMANA 19-25 noiembrie 2018

DA, ridică prețul, nu te mulțumi cu puțin, pentru că ai cu ce te lăuda. Lumea te va aprecia altfel dacă și tu te pui într-o lumină favorabilă, ca atare, când vine vorba să vorbești despre valoarea ta, despre cunoștințele și experiențele tale, despre palmaresul tău anterior, trebuie s-o faci cu mândrie. Pentru unii poate sună a laudă de sine, dar dacă nu te lauzi tu, atunci când e momentul, cine ai vrea s-o facă mai bine?

Dacă e și nevoie să te valorifici în acest mod – la un interviu de angajare, într-o luptă de idei, în fața unor rivali – atunci trebuie să te vezi tu, mai întâi, într-o lumină mai bună, ca apoi și ceilalți să te vadă la fel. Ai mai multă încredere în cel care ești și iubește-te mai mult pe tine însuți, ai de ce!

NU lăsa rebelul din tine să te conducă, deși poate ai momentele tale când îți vine să rupi lanțurile și să fugi unde vezi cu ochii, dar de data aceasta crizele de personalitate nu au ce căuta. Nici nu prea e genul tău să te manifești așa, în voie, ca atare adu-ți aminte că originalitatea și spiritul liber nu sunt întotdeauna un avantaj și nici înțelese de toată lumea.

Reacția ta de a nu te supune regulilor altora ți-ar putea cauza neplăceri, deci nu te revolta tocmai acum.