NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR * Horoscopul saptamanii 17-23 decembrie 2018

Horoscop saptamanal Taur
SAPTAMANA 17-23 decembrie 2018

Ai avea multe de făcut, poate prea multe dar vai, te cuprinde o leneee… Ei, nici chiar așa, pentru că reușești să te mobilizezi totuși, și să nu te culci deja pe laurii victoriei. Mai ai un pic de lucru, mai sunt câteva treburi de rezolvat la final de an, înainte de a-ți permite și tu să te relaxezi.

Organizează-te mai bine, aceasta e cheia succesului, și nu te lăsa copleșit de oboseală, de comoditate. Vei avea de atâtea ori tendința de a spune: n-am chef azi, dar tot de tine depinde să-ți aduni forțele și, de voie sau de nevoie, să duci la îndeplinire tot ce ai pe ordinea de zi.

Va veni și vremea relaxării, dar nu acum, când ai atâtea sarcini obligatorii de rezolvat. Demonstrează că ești omul matur și responsabil pe care îl știe lumea și depășește faza de lene care te mai cuprinde uneori, ridică-te din pat dimineața cu lista de sarcini bine stabilită și ține-te de ea.

Dacă lași măcar unul dintre aceste puncte pentru altădată, gata, s-a dat peste cap toată organizarea, ca atare, dacă vrei să le ai pe toate în ordine deplină, respectă programul. Stabilit de tine sau de alții, nu contează, dar cu puncte foarte bine așezate la locul lor pentru o săptămână eficientă.