GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR * Horoscopul saptamanii 15-21 octombrie 2018

Horoscop saptamanal Taur
SAPTAMANA 15-21 octombrie 2018

Ai lăsat, o vreme, lucrurile să se miște în voia sorții, fără să le dai tu un anumit sens, și acum îți dai seama că nu mai poți continua așa, ca o pană dusă de vânt, ca o barcă dusă de valuri, indiferent de direcție. E vremea să iei taurul – din tine! – de coarne și să faci ceva! Să faci planuri, să vorbești despre viitor în tonuri cât se poate de clare.

Nu mai ajunge doar să spui: lasă, vom vedea… nici să accepți că există forțe mai presus de tine, pentru că, de data aceasta, stă chiar în puterea da să controlezi cursul evenimentelor.

Poți mobiliza toată familia sau toată echipa ta de lucru pentru a lupta laolaltă pentru acest vis, deocamdată îndepărtat, dar când vezi că și alții cred în visele tale și se arată dispuși să te susțină necondiționat, parcă devii din ce în ce mai sigur de reușită. Preia conducerea corabiei, n-o mai lăsa în derivă!