GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR * Horoscopul saptamanii 15-21 aprilie 2019


SAPTAMANA 15-21 aprilie 2019

E mare vânzoleală în jurul tău, iei legătura cu o mulțime de oameni, fiind mai tot timpul înconjurat de persoane tinere, cu care ai ce discuta. Ai multe de spus, dar și de aflat, iar ceilalți ascultă cu aviditate tot ce ai tu de transmis, încât se poate vorbi de un schimb reciproc avantajos de idei, de sfaturi, de opinii.

Consideră că e o școală în care înveți lecția comunicării, a relaționării, tot ce ține de socializare fiind acum în prim plan. Să nu te mire că închei săptămâna cu o mulțime de noi contacte în telefon, cu o colecție lărgită de cărți de vizită sau cu zeci de noi prieteni pe Facebook, depinde care e calea ta de socializare preferată.

E o plăcere să ai ce discuta, iar conversația se leagă extrem de ușor pentru că și tu ai numai lucruri interesante de transmis altora, dar și subiectele de conversație care se leagă acum mult mai repede, sunt mai atractive și mai ușor de dezvoltat. Ești liber să spui ce vrei, ești liber să asculți de cine-ți place!