NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR * Horoscopul saptamanii 14-20 ianuarie 2019

Horoscop saptamanal Taur
SAPTAMANA 14-20 ianuarie 2019

Ești invitat să te alături unei aventuri amuzante, care ți-ar face mare plăcere, de parcă ar scoate copilul din tine mai mult la suprafață. Ce atâtea griji de om mare? Ce atâtea responsabilități de adult? Ar fi atâtea lucruri frumoase și simple care merită atenție, și de ele ar trebui să te ocupi acum.

Simte-te liber, aleargă în voie, râzi, fă poante celor dragi, rupe zăgazurile vârstei tale că prea îți limitează creativitatea și bucuria de a trăi. Joacă-te de-a orice, pentru că din joc se nasc idei, soluții, direcții noi de mers.

Tot din joacă poate începe acum și o iubire sau o prietenie, pentru că ești de părere că e bine să pornești unele lucruri mai relaxat, și ai să vezi tu după aceea unde duc. Dacă ai mai tot timpul un zâmbet larg pe chip, totul este bine!