NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR * Horoscopul saptamanii 12-18 noiembrie 2018

Horoscop saptamanal Taur
SAPTAMANA 12-18 noiembrie 2018

DA, fă totul corect, nu te abate de a litera legii pentru nimic în lume, chiar dacă s-ar ivi ocazia s-o ocolești. Cu cât faci totul mai corect, cu atât șansele de reușită ale planurilor tale cresc, pentru că săptămâna aceasta câștigă cel care spune adevărul, care face totul ca după manual, așa cum trebuie, cum se cade, cum se cuvine, cum e just, la urma urmei. Adevărul va prima, deci cei care luptă pentru dreptate pot avea câștig de cauză, indiferent de planul în care e nevoie de intervenția legii. Că e în instanță, după legi scrise, sau că e doar un demers supus legilor divine, simți că ți se face dreptate și primești ceea ce meriți.

Cântărește lucrurile cât se poate de corect, imparțial, echitabil, detașat, pentru că poate fi o săptămână a judecăților, în care doar va câștiga cel care are dreptate. Sigur că se poate și invers: cel care nu are dreptate sau s-a abătut de la reguli poate suferi consecințele propriilor fapte.

NU renunța, chiar dacă sunt momente în care consideri că sacrificiul ar fi cea mai bună soluție. Fie că ești în fața unui abandon profesional – gata să renunți la un proiect care stă pe loc, la un loc de muncă ce nu te mai satisface – sau la un compromis sentimental – să ieși dintr-o relație care nu mai are nimic bun de oferit – încearcă să mai ai răbdare, totuși, să tolerezi situația mai departe, pentru că nu renunțarea e soluția.

Peste câteva zile s-ar putea să descoperi că ceea ce erai gata să arunci la gunoi mai poate fi reparat, refolosit și i se mai poate da o șansă, ca atare, dacă vezi că unele planuri nu mai merg așa cum doreai, trece-le pe linie moartă o vreme. Te vei apleca asupra lor altădată, dar nu le șterge de pe lista ta de preocupări. Vor fi din nou importante cândva, dar nu acum.