NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR * Horoscopul saptamanii 11-17 martie 2019


SAPTAMANA 11-17 martie 2019

Parcă un vânt prielnic te împinge de la spate și ai parte de succes pe toată linia, ai numai motive de satisfacție și de mândrie personală pentru ceea ce reușești să faci, toate îți merg de minune, deci poate fi una dintre cele mai bune perioade… ale întregului an. Te poți evidenția pentru ceea ce ești, poți culege roadele unor eforturi îndelung depuse, poți avea parte de câștig de cauză în orice gen de competiție sau confruntare de forțe. Dacă succesul se calculează în bani, atunci se pot ivi noutăți excelente și din acest punct de vedere.

Soarele strălucește peste viața ta, deci poți spune cu mâna pe inimă că toate îți merg de minune, că ești apreciat așa cum meriți, că primești ceea ce ți se cuvine. Toată lupta ta pentru succes dă roade dintre cele mai bune, pentru că meriți tot ceea ce viața îți dăruiește acum din plin.

Se citește pe fața ta succesul, reușita, împlinirea, supremația, victoria, prosperitatea, ca atare cele mai frumoase cuvinte care descriu reușita sunt acum în arsanulul tău. De fapt, e o chestiune de atitudine, pentru că abordezi un aer de învingător sigur pe el iar acesta te ajută să reușești în tot ce-ți propui.