GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
Horoscop zilnic ACVARIA ASTROGRAMA ZILEI Horoscop saptamanal ACVARIA Horoscop lunar ACVARIA Horoscop anual ACVARIA Horoscopul marilor planete  LUNA ACUM ZODIA ACUM Alte tipuri de horoscop ACVARIA 
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR * Horoscopul saptamanii 10-16 septembrie 2018

Horoscop saptamanal Taur

SAPTAMANA 10-16 septembrie 2018

Ai o atitudine de dezinteres total, de nepăsare, ca și cum nimic din ceea ce se petrece în jurul tău nu te-ar atinge câtuși de puțin. E bună această stare de retragere, pentru că așa te mai poți gândi și tu la ale tale.

Dacă te-ai stresa de la orice, nu ai face tocmai bine, ca atare prefă-te că nu auzi și nu vezi niciun motiv de supărare sau de enervare. Fii ca un copil care zâmbește și trece indiferent pe lângă cine știe ce problemă, ca și cum nici n-ar fi acolo.

Uneori, cea mai bună metodă de a trece peste un hop e să-l lași să treacă pe lângă tine, fără a te implica în vreun fel. Lași furtuna să survoleze zona fără ca tu să ai vreo reacție: nici de fugă, nici de acțiune, ci doar de așteptare pasivă, să se termine de la sine.