NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR * Horoscopul saptamanii 10-16 decembrie 2018

Horoscop saptamanal Taur
SAPTAMANA 10-16 decembrie 2018

Există un cuvânt pe care îl urăști, dar care, săptămâna acesta, va apărea în calea ta ca un refren obsedant și de-a dreptul iritant: nimic.

Practic nimic nu iese, nimic nu merge, nimic plăcut nu apare, dar nu te supăra totuși. Și din nimic iese ceva până la urmă, pentru că, dacă ai încercat toate căile de a ieși din zona de blocaj tern, trebuie totuși să faci ceva, să scapi de acel nimic cu care te întâlnești la tot pasul.

Fă ceva, așadar, ceva, orice, numai a nimic să nu sune, pentru că e nevoie acum de o intervenție curajoasă pentru a te opune acestui nimic.

Ai cu ce să-l învingi, clar că se poate, dar trebuie să-l înfrunți, să ieși în fașa lui și să-i ceri socoteală, pentru că el e e dușmanul tău cel mai mare: nimic. A se citi pasivitate, plictiseală, distanță, negare, fugă de acțiune sau de asumare, nepăsare, indiferență, rutină.

Ca să scapi de ele, nu trebuie să nu faci… nimic, așteptând de undeva o minune, deci privește cu detașare situația și vezi ce poți încerca totuși ca să treci peste acest hop.

După ce vei lua taurul de coarne și vei face un pas în afara cercului numit nimic, deja vor începe să se miște lucrurile. Nu spune că nu se poate face… nimic, ba da, se poate: nu spectaculos, nu nemaipomenit, dar tot e ceva decât… nimic!