GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR * Horoscopul saptamanii 1-7 octombrie 2018

Horoscop saptamanal Taur
SAPTAMANA 1-7 octombrie 2018

Te simți exclus, ținut la distanță, dat la o parte dintr-un colectiv în care, oricât te-ai strădui, parcă nu-ți găsești locul. E un mare efort de adaptare pentru tine, dar momentan nu găsești niciun punct comun pentru a te putea apropia mai repede.

De fapt, dai dovadă de puțină timiditate, nu ești foarte sociabil și nici nu găsești subiecte comune de discutat cu aceștia care să le atragă atenția, cumva, asupra ta, care să le deschidă interesul față de persoana ta.

Norocul tău vine de la unul din membrii acestui grup care te vede puțin stingher și reușește să te invite să i te alături, ceea ce îi va facilita mai mult comunicarea cu restul lumii. De atât ai nevoie pentru a deveni unul de-al lor, de cineva din interior care să-ți facă introducerea, care să te țină sub aripa sa și care să te ajute, astfel, să te integrezi mai repede.