GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR * HOROSCOP 2019 * Iubire Cuplu Familie.Horoscop 2019

Zodia Taurului


 Inapoi GENERAL IUBIRE & FAMILIE CARIERA & BANI


Iubire * Cuplu * Familie


Deși zonele dedicate iubirii nu sunt în centrul atenției, anul acesta, nu înseamnă că iubirea e un domeniu lipsit de vești. Dar iubirea e cumva marcată de un dram de mister, de ocult, de penumbră, de neștiut, ori pentru că ții mult la intimitatea ta și nu vrei să afle toată lumea ce simți, pe cine iubești, ori pentru că ții secrete adevăratele tale sentimente pentru cineva care te atrage.

Iubești, dar mai mult în adâncul inimii. Pot fi sentimente profunde, pasionale, intense, cum poate nu ai mai trăit demult, dar ceva îți spune să păstrezi discreția asupra acestor emoții, ca nu cumva să dea peste cap totul. Uranus și așa e marele declanșator de răsturnări de situație și poate nu ai vrea ca și iubirea să se întoarcă pe dos, complet… Iubești, dar n-o spui în gura mare, ci încerci să ții totul mai degrabă pentru tine.

Sigur că va veni un moment în care sentimentele vor răbufni, vor da pe afară, și, hodoronc tronc, ești gata să faci și vreo cerere în căsătorie! Uranus te predispune la gesturi necugetate, surprinzătoare, impulsive, abrupte, și – da! – și căsătoria poate face parte din seria surprizelor. De parcă ani de zile nu s-a întâmplat nimic, nu ai spus nimic, nu ai dat semne că ai vrea să faci pasul și dintr-o dată inviți pe toată lumea la nuntă.

Ai grijă totuși la deciziile bruște, pentru că ești într-o perioadă în care ai putea face și alegeri greșite, furat de iluzii și planuri mult prea mari.

Lilith și Neptun se vor întâlni în Pești pentru prima și ultima oară în viață, deci un eveniment unicat – și ele te pot face să iei decizii influențate de visare, de iluzie, de amăgire, nu neapărat în plan sentimental, se poate pe orice alt plan al vieții, și într-o zi, când ceața se va ridica de peste ochi, să descoperi cât de orbit ai fost, cât de necugetat… Ești predispus la greșeli din grabă, din patimă, dar e greu de spus ”ia-o mai moale” când focul te arde din spate. Dacă tu vrei, nimic nu te va putea opri, intri în săptămâna chioară și gata, faci ce-ți vine, chiar dacă riști să faci o alegere greșită. În fond, tu îți scrii viitorul, și dacă vrei musai ceva, nimic nu te va putea reține.