GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR * HOROSCOP 2019 * Atmosfera generalaHoroscop 2019

Zodia Taurului


 Inapoi GENERAL IUBIRE & FAMILIE CARIERA & BANI


Atmosfera generala


Și tu ești una din vedetele anului 2019. Ai fost și în 2018, trecător, cât timp Uranus a tatonat terenul prin zodia ta, dar anul acesta se întoarce de-a binelea și va sta cu tine timp de 17 ani, gata să-ți dea peste cap toată viața. Poate în sens constructiv, pozitiv, obligându-te să iei măsuri serioase cu viața ta, sau poate mai puțin benefic, aruncând în aer toată liniștea și confortul pe care tu le iubești aâît de mult.

Ești gata pentru o revoluție personală, profundă, din temelii, deci… ia taurul de coarne și începe să reconstruiești totul. Ești foarte bine susținut și de celelalte planete în zodii de pământ – Saturn și Pluto din Capricorn, cărora li se va alătura, la final de an și Jupiter – deci ești gata să răstorni tot ce părea bine așezat și stabilizat în viața ta, pentru că simțeai nevoia de schimbare.

Poate erai blocat în rutină, poate nu se mai întâmpla nimic deosebit, poate erai obosit de atâta rigoare în viața ta, de aceea profiți de vântul schimbării pe care Uranus ți-l suflă în pânze pentru a schimba major direcția.

Norocul tău e că va fi Chiron în casa XII care te va sfătui de bine, îți va spune care direcție e bună pentru tine și care nu, deci nu trebuie să te temi dacă s-o faci sau să n-o faci. Fă-o, pentru că ai suficienți profesori, îndrumători, consilieri de partea ta pentru a nu rătăci pe căi lăturalnice, fără direcție.

Vei ști exact ce ai de făcut, pentru că ai învățat enorm în ultimii ani, ai mai pus la temelia vieții tale o mulțime de informații, cunoștințe și experiențe solide care te vor ajuta să reconstruiești totul cu cap, lent și bine.