NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Ceva doar pentru… cunoscatori: TABLA OUIJA
OUIJA

Sinonime: Placa Ouija, Planseta Ouija, Tabla Ouija, Placa spiritelor,  Planseta vorbitoare.

Placa Ouija a fost inventata in secolul XIX in Startele Unite desi se spune ca ceva similar era folosit inca de pe vremea lui Pitagora sau in secolul XII in China. Ouija provine din combinarea cuvintelor Oui si Ja, ambele insemnand DA (in franceza si germana).

Se spune ca prin intermediul tablei Ouija s-au scris chiar si carti intregi, transmise de spiritele de pe lumea cealalta.

Placa prezinta literele alfabetului, cuvintele Da si Nu, cifrele de la 0 la 9, cuvantul Hello si Good Bye. Participantii – minim 2 – tin degetul pe cursor (un indicator mobil), fiecare dintr-o parte. Se cheama – se invoca – spiritul dorit si se presupune ca sosirea spiritului este confirmata de miscarea cursorului catre Hello/Salut. Similar, finalul sedintei este dictat de miscarea cursorului catre Good Bye/La revedere, semn ca spiritul chemat este pregatit (sau mai bine zis invitat) sa plece.

Unii folosesc drept indicator mobil un pahar intors, altii folosesc pendulul sideric deasupra tablei cu litere si cifre.

SFATURI SI RECOMANDARI

Cel care conduce ”jocul” – mediumul – pune intrebari ”spiritului” oaspete iar acesta – se spune –  raspunde prin miscarea rapida a cursorului spre literele si cifrele afisate, care formeaza astfel cuvinte, propozitii, fraze. Tabla nu lucreaza singura, cursorul nu se misca de la sine, ci cel care conduce sedinta e cheia reusitei acestei practici. El trebuie sa fie in deplina cunostinta de cauza pentru a conduce sedinta in directia adecvata.

O ora din noapte ar fi ora potrivita – eventual miezul noptii – pentru ca intunericul ede preferat.

Tabla Ouija
La inceputul sedintei, luati-va unele masuri de protectie. Aprindeti lumanari, betisoare parfumate, purtati cruciulite sau cristale etc.

Faceti o rugaciune catre divinitate pentru a cere voie si protectie pentru ceea ce urmeaza sa faceti. Eventual cereti suplimentar protectie de la arhanghelul Mihail sau/si arhanghelul Azrael, arhanghelul sufletelor celor decedati, pentru a vi se permite accesul la lumea spiritelor.

Cereti cu voce tare sau mental permisiunea pentru a deschide calea de comunicare catre uun spirit bun, pentru a-l invita la dialog. La final multumiti si cereti iertare ca ati deranjat spiritul.

Chiar daca spiritul nu intra in legatura cu voi in timpul sedintei, multumiti-i, cereti-i iertare pentru deranj si invitati-l sa plece inapoi de unde a venit.

Daca, dupa toate incercarile de a intra in legatura cu lumea spiritelor cu ajutor tablei Ouija, nu se intampla nimic, explicatia ar fi urmatoarea: persoanele de fata nu sunt cunoscatori ai acestui domeniu si e o simpla joaca… sau nu sunt pregatiti spiritual, sufleteste sau mental pentru o astfel de intalnire si deci ar fi bine sa se mai informeze.

Sedinta de spiritism cu tabla ouija

Avertisment:
Poti s-o iei ca pe o distractie, ca pe un joc de societate cand te vezi cu prietenii  – si atunci nu ai de ce sa te temi – sau poti s-o iei in serios, dar in acest caz… nu e chiar o joaca! Foloseste tabla cu responsabilitate si in deplina cunsotinta de cauza.

Sedinta de spiritism cu tabla ouija