GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

CRISTALE. Nu exista nimic mai… perfect ca sfera
Cum te poți folosi eficient de

Sferele și bilele din piatră


Forma unui cristal are efecte deosebite in lucrul cu cristalele. SFERA nu este o forma naturala a cristalului, ci una prelucrata mecanic, dar forma pe care o capata astfel are un rol cu totul deosebit in lumea cristalelor. Se zice ca un cristal emite energia pe o distanta de 100 de ori mai mare decat dimensiunea lui, o SFERA de 4 cm, de exemplu, emite in mod egal energia lor pozitiva pe o raza de 4 metri de jur imprejur, in toate directiile. 

SFATURI PENTRU FOLOSIREA SFEREI DE PIATRA

SFERA CA GENERATOR DE ENERGIE SI SCUT PROTECTOR.

Asezati sfera pe birou, in centrul casei, pe mijlocul mesei, ca sa emita radial in jur in toate directiile energia sa cristalina. Sfera va deveni astfel scutul protector al casei.

Nu o asezati intr-un colt al casei sau al camerei, pentru ca, astfel, jumatate din energia ar iesi din casa.

SFERA CA INSTRUMENT DE MASAJ SAU PRESOPUNCTURA

Rulati sfera sau bilele in palme,  sau sub talpa. Au efect anti-stres, relaxant sau terapeutic.

Bile de relaxareSFERA CA INSTRUMENT ANTI-STRESS.

Daca nu aveti celebrele bile chinezesti folosite pentru relaxare, acelasi efect il poate avea rularea

SFERA IN FENG SHUI

In Feng-Shui, sfera – pentru forma sa rotunda – este simbolul elementului METAL iar piatra din care este realizata reprezinta simbolul elementului PAMANT.

Daca mai combinati si cu simbolistica elementului reprezentat prin culoarea opietrei – rosu pentru foc, alb pentru metal, albastru pentru apa etc – puteti combina astfel 3 elemente dintr-un foc.

Va puteti folosi de simbolistica sferei de piatra in acele locuri in care, conform hartii Bagua, poate sta elementul PAMANT si METAL sau al elementului dictat de culoare – pentru amplificarea sau intretinerea elementului specific – conform Scolii Busolei – sau pentru diminuarea elementului specific unor anumite zone nefaste – conform Scolii Stelelor Zburatoare.

SFERA CA INSTRUMENT DIVINATORIU

Sfera de cuart natural

Sfera de Cuart poate fi folosita de cei care au clar-viziune, pentru prezicerea viitorului. Imaginile – pe care numai clar-vazatorul le poate distinge in interiorul sferei – pot da indicii despre viitor.


Vezi mai jos GALERIA FOTO CU SFERE DIN PIATRA NATURALA