NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

APRILIE 2018. Sfat-oracol.Sfatul oracol de luna aceasta vine de la…

  
Luna APRILIE = IV Imparatul
Anul 2018 = 2+0+1+8 = 11 = 2

Ceva iti sune deja care e ADEVARUL in situatia care te macina, dar poate ti-e greu sa o accepti inca. E un adevar frust, abrupt, greu de inteles, dar daca l-ai pune in aplicare, ar aduce ORDINE si STABILITATE in viata ta. Ai primit suficiente informatii deja, ai experienta necesara, viata te-a invatat deja destule pentru a avea curajul sa faci LUMINA in ceea ce nu iti place, dar ti-e FRICA totusi.

Exista acolo o voce interioara care iti atrage atentia ca ar mai fi ceva in NEREGULA pe undeva, si inainte de a trece mai departe ar fi bine sa aplici toate LEGILE, scrise si nescrise, pentru a restabili ordinea justa a lucrurilor. Cere sfaturi, asculta de altii mai experimentati, mai maturi, mai trecuti prin viata, sau doar asculta-ti INTUITIA care iti spun pe diverse cai ce nu e bine in viata ta si treci imediat la fapte. Da afara ce e incorect, fals, mincinos, dual, ascuns… repara greselile… readu totul pe fagasul normal.

A continua pe aceeasi linie nu ar fi decat o iluzie falsa, o dovada de nesinceritate fata de tine insuti si fata de altii, deci ridica-te si spune CLAR si CORECT. Lasa fricile deoparte si pune reflectorul pe adevar, oricat de greu ar fi el de acceptat.


Intra in www.acvaria.eu
Pagina dedicata serviciilor astrologice oferite de astrolog Acvaria