GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SCORPION * Horoscopul Saturn în Varsator în casa IV (2020-2023)

Home > Horoscop Acvaria > Horoscopul marilor planete > Horoscopul lui Saturn > Saturn in Varsator

Pentru voi, SCORPIONI

în intervalul cat Saturn traverseaza Varsatorul
21.03.-30.06.2020 si  17.12.2020-7.03.2023

Saturn trece prin casa IV


Planurile reprezentate de aceasta casă astrologică cer cea mai mare seriozitate, prudență, maturitate, preocupare:

Familie, casa, camin, domiciliu, locuinta, relatia cu trecutul si istoria, relatia cu rudele, amintiri din copilarie, traditia, propriile radacini si obârsii, ereditatea, zona, tara natala, valori nationale, fundatia unei case, mutare în casa noua, proprietati imobiliare, maternitate, securitate emotionala, afectiune, dragoste, romantism, sensibilitate, legatura cu mama, alimentatie, subconstient, trairi interioare, viata privata, intimitate, liniste interioara, finaluri de etapa, calatoriile pe apa.


Accentul cade pe:

Eu si cei dragi, eu in mediul intim, casa mea, mama, familia mea, rudele de sange, caminul, viata personala, sufletul meu, emotiile mele, amintirile mele.


Pe voi, Saturn în Vărsător vă pune la încercare!

Un aspect de-a dreptul dificil se formează în această perioadă – SATURN ÎN CAREU CU SOARELE VOSTRU – iar sentimentul permanent al acestor luni este de aşteptare prelungă, de frustrare, de trecere (prea) lentă a timpului, în dezavantajul dv., de confruntare cu tot felul piedici şi oprelişti, de răbdare pusă din greu la încercare, de continue întârzieri şi amânări, ceea ce poate fi enervant, pur şi simplu, mai ales dacă sunteţi genul de om de acțiune care vrea totul repede. Daţi piept cu piedici şi întârzieri în proiectele dv. Mereu vă veţi confrunta cu câte o problemă care amână rezultatele acestui efort, veţi resimţi o oarecare lipsă de orizont, vă veţi simţi, temporar, blocat. O perioadă în care răbdarea dv. va fi intens pusă la încercare. Tot ce apare în această perioadă ani, apare cu efort, aşteptare şi insistenţă. Resimţiţi o puternică senzaţie de iritare şi pesimism, nu vedeţi vedea faţa luminoasă a lucrurilor, ci pentru o perioadă vă veţi lăsa influenţat de negativism, crezând că ceea ce doriţi să faceţi nu se poate face. Veţi spune mai des ca oricând „nu pot”, „imposibil”, „renunţ”, dar este doar o probă de încercare prin care trebuie să vă demonstraţi maturitatea, angajarea şi seriozitatea de a vă asuma responsabilităţi. Rezolvarea problemelor depinde de capacitatea dv. de concentrare şi de voinţa dv., dar şi de răbdarea pe care o veţi dezvolta. Trebuie să conştientizaţi lecţiile de viaţă în faţa cărora sunteţi pus şi să trageţi din tot ce vi se întâmplă o concluzie ce vă va fi de ajutor mai târziu. Este o perioadă grea, dar cu atât mai mari vor fi rezultatele la finalul acestei perioade dificile. Vă simţiţi închis între nişte ziduri strâmte şi nu aveţi curajul să vă manifestaţi personalitatea. Nu aveţi curajul sau… nu aveţi voie să o faceţi, depinde de situaţia în care vă aflaţi. Viaţa dv. pare prinsă într-o capcană sau blocată într-o închisoare, timpul trece şi nu puteţi face nimic concret cu viaţa dv. Este doar o perioadă de repaus din cauza unor oprelişti de netrecut. Vă simţiţi pedepsit, oprimat, vinovat sau sancţionat pentru unele probleme din trecut. Nu reuşiţi să străluciţi ci cădeţi într-o fază de penumbră. Trebuie să vă asumaţi vina, dacă aveţi vreuna, şi să acceptaţi imobilitatea la care sunteţi supus. Este o perioadă de pasivitate prelungă în care vi se pare că nu ajungeţi nicăieri. E doar o stare de aşteptare.

Ce semnificatie are?

Saturn este acum in casa IV si aduce stabilitate in plan familial. Este o perioada de siguranta in tot ce priveste domiciliul: cumparare de apartament propriu, constructie de case, achizitionare de terenuri, chiar daca ar putea exista si piedici si intarzieri legate de acestea. Dati dovada de o mai buna multa disciplina si spirit practic in treaba din casa, in relatie cu familia, domiciliul. Puteti suferi unele blocaje in plan emotional sau inhibitii in tot ce priveste exprimarea propriilor sentimente.

Uneori vi se pare ca nu sunteti iubit asa cum ati dori, desi se resimte mai multa responsabilitate asumata in orice relatie cu impact emotional. Exista mari sanse de a va intemeia propria familie sau de a va muta in casa proprie. Daca doriti sa va mutati in alta localitate sau alta tara, sansele ca acest lucru sa se produca in aceasta perioada sunt extremi de mici, pentru ca senzatia ca prindeti radacini intr-un loc al dv. creste. Cuvantul „acasa” capata alta consistenta, pentru ca va simtiti pe un teren mai sigur.

Este o perioada buna pentru a deveni parinte sau de a va asuma noi responsabilitati parintesti. Maternitatea, la femei, poate fi de succes.

Sunteti mult mai legat de casa si zona natala, deci va va fi greu sa va rupeti acum de un loc in care ati locuit multa vreme, dar daca sunteti proaspat mutat in momentul cand Saturn intra in casa IV, veti simti o mai mare adaptare si asezare pe un fagas normal in casa in care locuiti. Faceti investitii solide pentru confortul casnic.


RECOMANDARE:
Pentru a sti cum te influenteaza direct PE TINE tranzitul planetei Saturn acum si in lunile care urmeaza, comanda un HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONAL pentru urmatoarele 12-24-36 luni, o analiza astrologica de peste 20 de pagini in care planeta SATURN este analizata intr-un capitol amplu, aspect cu aspect.