GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SCORPION * Horoscopul pe 3 săptămâni


Horoscopul săptămânii trecute: 6-12 august 2018

Nu știi cum să tratezi mâna întinsă de un prieten, pentru că tare ți se pare că, în spartele dorinței sale de a te ajuta, se ascunde și altceva. Nu e chiar un ajutor necondiționat, așa cum pare, presimți că va exista și un preț de plătit, mai devreme sau mai târziu, sau că ceea ce ai de oferit și tu lui, în schimb, cântărește mai mult decât ceea ce are el acum de dat.

Să accepți sau să nu accepți, aceasta e întrebarea, deci mai bine pune la încercare bunele sale intenții ca să te convingi dacă merită prietenia lui. Dar dacă ajutorul lui de acum e de fapt contra-serviciul pe care el ți-l face pentru un sprijin pe care și tu i l-ai oferit lui cândva, în mod similar, deci sunteți chit!

Mai gândește-te deci, poate abia săptămâna viitoare vei descoperi dacă merită.

Horoscopul săptămânii în curs: 13-19 august 2018

Poate fi săptămâna ta de glorie, căci ai șansa de a te remarca prin ceea ce ești, prin valoarea ta, prin unicitatea ta. Ieși în evidență, lumea te descoperă acum într-o altă lumină, deci se poate vorbi de succes, de ascensiune, de propulsare pe un nivel superior, de reușită în planurile în care investești energie și pasiune.

Parcă un vânt prielnic te împinge de la spate și te trimite direct în vârf, deci profită de aceste auspicii fantastice, cu aspect de unicat, ceva ce nu trăiești oricând. Ai un sentiment puternic de satisfacție personală, de mândrie, de bucurie pentru felul în care se rezolvă lucrurile, deci ai curaj să spui, cu mâna pe inimă, că ai obținut ce doreai, ce visai, ce avea nevoie sufletul tău.

Chiar de pe 13 poți pune mâna pe succes la nivel înalt! Horoscopul săptămânii viitoare: 20-26 august 2018

IN CURAND…

 


Cauti horoscopul de saptamanile trecute? Intra in arhiva!