GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SCORPION * Horoscopul pe 3 săptămâni


Horoscopul săptămânii trecute: 8-14 octombrie 2018

Visezi la clipa când se vor așeza apele și îți vei regăsi liniștea și armonia după care tânjești. Ceva din informațiile care vin  săptămâna aceasta spre tine, din discuțiile pe care le porți cu unele persoanele, din veștile care te privesc direct și care ajung la tine prin diverși mesageri, chiar au acest efect asupra psihicului tău: te scapă de stres, îți readuc liniștea în suflet, te ajută să te relaxezi, după ce, o vreme, ai fost ca un arici plin de țepi.

Calmează-te convins că totul va fi bine și primește ajutorul celor dispuși să participe, sfaturile celor care știu mai bine decât tine ceea ce trebuie făcut, darurile de bunăvoință, generozitate și prietenie ș ale acelor persoane care apar în calea ta deloc întâmplător, ci par să aibă chiar un rol cheie în rezolvarea problemelor tale. Cheamă-i cu gândul și primește-i!Horoscopul săptămânii în curs: 15-21 octombrie 2018

Vrei o schimbare, tot visezi la ea de ceva vreme, dar ți-e puțin teamă să nu cumva să alegi o cale care nu duce acolo unde doreai, să nu cumva să alergi după o himeră! Te-ai schimbat enorm în ultimele luni, de când Jupiter te-a pus atât de mult la încercare, dar uneori ai impresia că ai mers pe căi lăturalnice, că nu ai ales cele mai bune soluții sau poate cineva, cu interese nu tocmai corecte, ți-a alimentat niște vise care nu prea au avut efectele scontate.

Nu e târziu nici acum, în ultimul ceas, să schimbi macazul, dar primul lucru pe care trebuie să-l faci e să descoperi minciuna, care e visul imposibil care te-a atras ca un magnet. Deschide bine ochii, privește realitatea în față și dă afară iluzia din viața ta, indiferent de planul în care și-a făcut era simțită prezența. Mai ai vreme să redresezi direcția!

CADOURI, cu drag...CADOURI, cu drag...CADOURI, cu drag...CADOURI, cu drag...CADOURI, cu drag...CADOURI, cu drag...


Horoscopul săptămânii viitoare: 22-28 octombrie 2018

In curand…


Cauti horoscopul de saptamanile trecute? Intra in arhiva!