GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscopul saptamanii pentru SCORPION


Aici gasesti horoscopul pe 3 saptamani pentru:

ZODIA SCORPIONULUI


Horoscopul săptămânii trecute: 11-17 iunie 2018

Uneori, lipsa noutăților e cel mai bun lucru pentru a te putea gândi la altceva. Nimic nou nu se întâmplă săptămâna aceasta, niciun eveniment nu fă buzna în calea ta pentru a te da peste cap, dar această aparentă liniște e benefică pentru a te ocupa tu de unele aspecte care te așteptau să te mai eliberezi de sarcini.

Familia e locul unde se pot întâmpla lucruri frumoase, udne se animă atmosfera, dar și acolo tu trebuie să vii cu propuneri sau inițiative. Dacă tu nu spui nimic și nu faci nimic, atunci tot nimic se petrece! Au loc momente plăcute și intense în viața ta personală, și care ar putea deschide un capitol nou, dar numai dacă fugi de tendința de a aștepta de la alții idei.

În jurul datei de 15 ar fi indicat să iei o decizie de zile mari pentru binele familiei tale.Horoscopul săptămânii în curs: 18-24 iunie 2018

Un mare succes profesional este prin preajmă, deci pune-ți serios mintea la contribuție, canalizează-ți toată ambiția și energia spre acel scop suprem, pentru că reușita poate fi de partea ta.

Poate dai un examen și trebuie să te concentrezi serios la ceea ce ai de făcut, sau a venit momentul să te afirmi în fața rivalilor printr-o soluție de milioane pe care șefii o vor aprecia. Ideile tale sunt strălucitoare, conțin scânteia de geniu și merită să te lupți pentru a le face auzite și ascultate în fața tuturor.

Totuși, nu te aștepta ca rivalii să te și aplaude, căci, acolo unde e loc de succes, e loc și de invidii. Ai încredere în ideile tale, în soluțiile tale, în cel care ești și arată tuturor ce știi. Ziua de 19 iunie poate veni cu momentul tău de glorie!Horoscopul săptămânii viitoare: IN CURAND

Autor: astrolog ACVARIA | www.acvaria.com | www.acvaria.eu