GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscopul zilei BERBEC   Horoscopul zilei TAUR   Horoscopul zilei GEMENI   Horoscopul zilei RAC   Horoscopul zilei LEU   Horoscopul zilei FECIOARA   Horoscopul zilei BALANTA   Horoscopul zilei SCORPION   Horoscopul zilei SAGETATOR   Horoscopul zilei CAPRICORN   Horoscopul zilei VARSATOR   Horoscopul zilei PESTI

 

SCORPION. Horoscopul saptamanii 9-15 iulie 2018

Horoscop saptamanal Scorpion
SAPTAMANA 9-15 iulie 2018

Dai dovadă de inconștiență, de parcă ai uita de orice, pregătit să te arunci așa, în gol, într-o direcție despre care multă lume îți spune că ar fi riscantă.

Dar cine iubește riscul mai mult dacă nu tu? Ca atare nu-ți iei măsuri de precauție de niciun fel, nu stai pe gânduri, nu mai aștepți, ci alegi această provocare cu inima deschisă, convins că totul va ieși foarte bine.

Uneori, cele mai bune lucruri de care ai parte sunt și cele față de care ai reacții impulsive, pripite, pe loc, fără să ai timp să le analizezi pe toate fețele înainte, și același lucru se întâmplă și acum. Spui start brusc, nebunește, copilărește, de pe o zi pe alta și te și arunci de-a dreptul în valuri după principiul: fie ce-o fi!