GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
Horoscop zilnic ACVARIA ASTROGRAMA ZILEI Horoscop saptamanal ACVARIA Horoscop lunar ACVARIA Horoscop anual ACVARIA Horoscopul marilor planete  LUNA ACUM ZODIA ACUM Alte tipuri de horoscop ACVARIA 
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SCORPION * Horoscopul saptamanii 8-14 aprilie 2019


SAPTAMANA 8-14 aprilie 2019

CU CURAJ ÎNAINTE! Se deschide o nouă aventură în fața ochilor tăi și cum tu nu te dai înapoi de la astfel de provocări, o vei accepta cu bucurie. Da, și cu o oarecare nesiguranță, dar convins că doreai să apară această cale! Poate acum, la primii pași, habar n-ai încotro mergi și nici ce te așteaptă la capăt, dar ești conștient că primul pas spre succes este startul. Îl iei acum, cu un dram de frică, dar și cu o curiozitate greu de controlat.

Ești precum un copil ajuns în fața unei păduri dese, pline de surprize, și nu te poți abține să nu te afunzi în ea. Vrei să știi ce este luminița care se întrevede printre copaci, vrei să afli ce se află la capătul cărării care șerpuiește în fața ta, de aceea nu ratezi ocazia să pornești pe acest drum, chiar dacă nu știi ce urmează.

Poate cineva te îndrumă pe acest drum, poate cineva te-a stimulat să încerci, un companion, un exemplu demn de urmat, un ghid care ți-a făcut cunoștință cu această aventură interesantă și te-a convins că merită să încerci. Nu te aștepta deja să vezi finishul acestei curse, poate fi încă departe, dar important e să pornești.