GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SCORPION * Horoscopul saptamanii 5-11 noiembrie 2018

Horoscop saptamanal Scorpion
SAPTAMANA 5-11 noiembrie 2018

DA, întinde o mână spre împăcare spre cel pe care l-ai deranjat. Lasă orgoliile deoparte, recunoaște dacă ai greșit și caută o cale de dialog. Poate celălalt o face pe jignitul și supăratul – și poate chiar are de ce – dar în adâncul sufletului așteaptă de la tine acea portiță care să vă ajute din nou să reluați legătura.

Dacă lași orgoliile deoparte și îți recunoști vina, vei vedea ce ușor se restabilește armonia și dispare și supărarea, și decepția, și ostilitatea. E un moment ideal pentru o reconciliere de zile mari, în iubire, în prietenie, la serviciu, oriunde știi că ai greșit față de cineva cu un gest necugetat sau cu o vorbă aruncată în vânt. Da, se poate și invers, ca cel supărat să fii tu, și, dacă cineva bate la poarta ta cu steagul alb în vârf de băț, ai face bine să accepți împăcarea.

NU-ți reprima sentimentele, frustrările, gândurile, nu le înăbuși în fașă, oricum ar fi ele. Că e supărare sau teamă, sau că e fericire sau euforie, arată-le deschis, scoate-le la lumină, pentru că spun multe despre sufletul tău. Cu cât le ții mai mult sub control, cu atât mai împovărat îți devine sufletul.

Nu ține în tine nimic, nici emoțiile bune, nici emoțiile rele, pentru că devii captiv în lanțurile propriilor tale emoții. Cât ai să le poți cenzura așa?