NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SCORPION * Horoscopul saptamanii 3-9 decembrie 2018

Horoscop saptamanal Scorpion
SAPTAMANA 3-9 decembrie 2018

Atmosfera este foarte plăcută pe oriunde te-ai duce, ești primit cu brațele deschise și cu veselie, deci e o plăcere să socializezi, să mergi în vizită, să îți vezi rudele sau să primești musafiri. Copiii sunt și ei în centrul atenției și, dacă ei sunt fericiți, și tu te simți bine.

Cadouri, cu drag…

Pui mai mare accent pe divertisment, pe joacă, pe glume, pentru că simțul umorului rezolvă orice problemă, fie că e vorba de familie, fie că e vorba de carieră.

Dacă nu te stresezi mai mult decât e cazul și ambalezi tot ce faci într-o notă de umor, lucrurile vor ieși mult mai repede și mult mai bine. Umorul atrage alături de tine și alți oameni, care îți caută compania, deci ai șansa de a-ți mări cercul de prieteni și cunoștințe. Popularitatea ta crește deci cum să nu fii încântat când vezi câtă lume zâmbește când te vede?

Cei dragi asteapta ceva frumos de la tine!

Dar pe cât de bine ești tu primit în diverse medii, pe atât de mult te bucuri și tu la întâlnirile de care ai parte, unele din ele cu rol relaxant, amuzant, ca între prieteni: o petrecere, un spectacol, o ieșire la un vin fiert…