NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SCORPION * Horoscopul saptamanii 29 aprilie – 5 mai 2019

Horoscopul saptamanii SCORPION


SAPTAMANA 29 aprilie – 5 mai 2019

Nu ești în apele tale, ceva lispește pentru a spune că ai o săptămână bună… Te simți un pic ciudat, poate cam singur, poate cam retras, și suferi de o ușoară manie a persecuției. Privind în jur, ai tendința de a spune că nimeni nu te vede, nimeni nu te caută, nimeni nu te observă, dar cu siguranță este o impresie greșită.

Tu ești cel care se închide în carapacea sa și taie orice punte de legătură cu restul lumii, pentru că semnale de prietenie și de afecțiune vin suficient de multe către tine. Tu le cam tai accesul. Parcă preferi să fii singur, să fii lăsat în pace, să nu te deranjeze nimeni, iar această atitudine îi cam dezarmează pe cei care ar încerca totuși să se apropie.

Ca atare nu te supăra că lumea nu-ți dă atenția cuvenită, pentru că lumea te caută oricum, dar tu ești cel care refuză invitațiile la dialog și socializare, cel care ține telefonul închis și ușa spre inima sa ferecată. Dacă vrei să ieși din pasa aceasta proastă, de tine depinde să deschizi poarta, pentru că vei vedea că dincolo de ea e o lume întreagă care se întreabă ce se petrece cu tine.