NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SCORPION * Horoscopul saptamanii 28 ianuarie -3 februarie 2019

Horoscop saptamanal Scorpion
SAPTAMANA 28 ianuarie – 3 februarie 2019

Te simți blocat într-un punct mort, pentru că a venit vremea să te trezești dintr-o iluzie. Ți-ai făcut niște planuri imense, ai umflat un balon de speranțe până într-un punct în care totul s-a oprit din evoluție, și e normal ca acum, când încep să apară adevărurile la iveală, să înțelegi că ai vâslit într-o direcție greșită, că ai investit resurse într-un sens care nu ducea acolo unde ai sperat.

Nu e prea târziu să revii cu picioarele pe pământ, dar nu considera acest lucru ca fiind un eșec, nici un capăt de drum, ci doar o pauză necesară înainte de a schimba complet macazul. Totul e să vezi realitatea așa cum e, să nu mai fugi după himere, și să regândești toată strategia de viitor de pe un cu totul alt nivel decât înainte, ținând cont de cum stau lucrurile, nu de cum ai vrea tu să fie… Nu mai trăi în iluzie!