GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
Horoscop zilnic ACVARIA ASTROGRAMA ZILEI Horoscop saptamanal ACVARIA Horoscop lunar ACVARIA Horoscop anual ACVARIA Horoscopul marilor planete  LUNA ACUM ZODIA ACUM Alte tipuri de horoscop ACVARIA 
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SCORPION. Horoscopul saptamanii 2-8 iulie 2018

Horoscop saptamanal Scorpion


SAPTAMANA 2-8 iulie 2018

Iubirea e în prim plan, săptămâna aceasta, cu mari sanse de a trăi emotii cu totul aparte. Dacă erai în căutarea iubirii, deschide-ti inima pentru a o primi si a dărui si tu la rândul tău. Oferă celor care au nevoie de ajutor ceva din prea plinul tău de iubire, pentru că vei vedea multe zâmbete fericite în jur!

Ai putea fi invitat la un eveniment deosebit, cum ar fi o aniversare, o nuntă sau o petrecere, unde vei fi primit cu bratele deschise. Ba chiar, dacă iubirea nu exista deja în viata ta, la acest moment cu iz festiv se poate împlini si un vis de iubire, întâlnind pe cineva care e exact pe sabloul asteptărilor tale.

Fii deci pregătit să te îndrăgostesti cum poate nu s-a mai întâmplat nimic sau să repari cu succes eventualele animozităti deja existente în cuplu. Iubirea face minuni!