GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SCORPION. Horoscopul saptamanii 25 iunie – 1 iulie 2018

Horoscop saptamanal Scorpion
SAPTAMANA 25 iunie – 1 iulie 2018

Ai mult de lucru si vrei sa detii controlul absolut asupra tuturor detaliilor, dar uiti ca nu esti superman, ci esti totusi un om, cu puteri limitate. Cu cat insisti mai mult sa le faci tu pe toate sau macar sa le tii pe toate sub control, tot va exista un moment in care vei claca, pentru ca stresul e maxim in astfel de momente.

Nu lua pe umerii tai mai mult decat poti duce. Da, poti fi liderul, coordonatorul, conducatorul unui proiect, dar nu si executanul absolut. Invata sa dai altora sarcini, sa pasezi si celor care au un rol in aceste proiecte, nu insista sa-ti treaca doar tie toate pe sub ochi sau prin maini pentru ca nu detii toate resursele adecvate. Mai degraba da tu ordine altora, spune-le ce sa faca, da-le sfaturi si indicatii, dar in niciun caz nu le face in locul lor!

Concentreaza-te doar asupra unui singur scop, si lasa-i pe ceilalti sa si le rezolve pe ale lor!