NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SCORPION * Horoscopul saptamanii 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

Horoscop saptamanal Scorpion
SAPTAMANA 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

DA, fii bun, fii generos, dedică ceva din prea plinul tău – de sentimente, de bunuri, de energie – celor cărora le lipsește ceva din viața lor pentru a fi fericiți. Ceea ce ai tu de oferit e de mare folos unor persoane care trec printr-o criză existențială, deci apleacă-te asupra lor cu inima deschisă. Nici nu știi ce bine te vei simți când vei vedea că li se luminează fața, că li se usucă lacrimile, că au și ei ceva de care își pot agăța speranțele.

Orice activitate în folosul altora – acțiuni filantropice, de caritate, creștinești, zi-le cum vrei – vor avea dublu sens: pe de o parte, îi bucură pe cei care beneficiază de sprijinul tău, și, pe de altă parte, te încântă pe tine, că ai putut fi de folos. Niciodată nu e prea târziu să ajuți, indiferent ce ai tu dat tu altora.

NU renunța, chiar dacă ai putea ajunge, la un moment dat, în fața unei uși blocate. Poate e blocată o zi, două, o lună, două, dar după o vreme orice drum se redeschide pentru a merge mai departe pe el. Nu abandona niciun proiect care pare să nu ducă nicăieri, momentan, trece-l pe linie moartă, dar nu-l șterge complet de pe lista ta de dorințe. Nu e vremea lui acum, așa e, dar când vor fi din nou întrunite condițiile necesare succesului, te vei putea întoarce la el pentru a-l duce cu brio la îndeplinire.

Nu renunța, așadar, nu da la o parte ceea ce nu merge acum, ci folosește timpul acesta prețios pentru alte activități.