GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SCORPION. Horoscopul saptamanii 18-24 iunie 2018

Horoscop saptamanal Scorpion
SAPTAMANA 18-24 iunie 2018

Un mare succes profesional este prin preajmă, deci pune-ți serios mintea la contribuție, canalizează-ți toată ambiția și energia spre acel scop suprem, pentru că reușita poate fi de partea ta.

Poate dai un examen și trebuie să te concentrezi serios la ceea ce ai de făcut, sau a venit momentul să te afirmi în fața rivalilor printr-o soluție de milioane pe care șefii o vor aprecia. Ideile tale sunt strălucitoare, conțin scânteia de geniu și merită să te lupți pentru a le face auzite și ascultate în fața tuturor.

Totuși, nu te aștepta ca rivalii să te și aplaude, căci, acolo unde e loc de succes, e loc și de invidii. Ai încredere în ideile tale, în soluțiile tale, în cel care ești și arată tuturor ce știi. Ziua de 19 iunie poate veni cu momentul tău de glorie!