GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SCORPION * Horoscopul saptamanii 24-30 septembrie 2018

Horoscop saptamanal Scorpion
SAPTAMANA 24-30 septembrie 2018

Nu poți da randament într-un spațiu în care ți se spune NU la tot pasul. Sunt prea multe interdicții, prea multe condiții care te defavorizează deci… cât vei mai tolera? E timpul să spui mai ferm ce vrei sau ce nu vrei, pentru că nu mai poți accepta o situație din care nu ai nimic de câștigat.

Sunt alții mai autoritari, mai puternici, mai presus de tine care își impun propriile lor dorințe, fără a ține cont absolut deloc de ceilalți, încât a firesc să simți că nu mai poți suporta situația.

Săptămâna aceasta vei simți că ți s-a umplut paharul, încât să nu te mire că, într-un moment critic, vei spune: gata, până aici! Atunci vei întoarce foaia și ori vei părăsi acel spațiu în care ai doar obligații, ori începi să-ți impui tu propriile condiții.