NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SCORPION * Horoscopul saptamanii 19-25 noiembrie 2018

Horoscop saptamanal Scorpion
SAPTAMANA 19-25 noiembrie 2018

DA, fii pregătit pentru un final de drum. Niciun sfârșit nu e ușor, pentru că lasă în urmă un gol, dar era nevoie de acest final de etapă. Vei elibera locul pentru altceva nou, cândva, dar nu te grăbi deja să începi o altă cale. Deocamdată concentrează-te la finalul de drum, vezi dacă ai trecut în revistă toate detaliile, dacă nu ai scăpat ceva din vedere, dacă n-a rămas ceva nerezolvat, pentru că după ce vei pune punct final și vei pune tot într-un sertar al memoriei, te vei elibera de o mare grijă.

Orice gen de final este posibil: de relație, de job, de prietenie, de regim de viață, de mod de a privi lucrurile, și ești pregătit să lași în urmă vechiul, fără a te avânta deja spre un sens nou. Ia o pauză ca să savurezi sau să înțelegi nivelul la care tocmai ai ajuns.

NU te culca însă pe laurii victoriei, deci, dacă tot ai pus punct unui capitol, nu-l scoate complet din peisaj! Mai bine zis, nu te relaxa total, pentru că te vei putea rupe de toate abia după ce vei fi convins că totul s-a încheiat.

Acum ești la ultimele retușuri care, și ele, cer concentrare, și, dacă te-ai relaxa de tot, ai aluneca spre indiferență și ai putea face greșeli chiar acum, pe ultima sută de metri. Nu spune hop până nu sari pârleazul!