NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SCORPION * Horoscopul saptamanii 18-24 februarie 2019

Horoscop saptamanal Scorpion
SAPTAMANA 18-24 februarie 2019

Luptă-te, implică-te în orice confruntare de forțe, oricât de dificilă ar fi, pentru că șansele de victorie sunt maxime pentru tine. Îți poți înfrânge inamicii și rivalii prin valoarea ta, prin forța argumentelor tale, printr-un dram de agresivitate folosită eficient, pentru că deții toate instrumentele potrivite pentru a ieși primul. Ești cel mai bun, cel mai tare, cel mai puternic, crede cu tărie asta, pentru că acum câștigă cei care dau serios din coate, nu cei care se retrag la greu.

Dacă ai de dat examene, dacă participi la confruntări acerbe în carieră, dacă ai de înfruntat un rival la fel de puternic, fii sigur că norocul e de partea ta și poți ieși învingător din această luptă.

Uneori, poți să te folosești și de unele arme nu foarte corecte, dar știi cum se spune: scopul scuză mijloacele, ca atare intră în competiție cu toate armele tale, fie că sunt nobile, corecte, bune, fie că… nu. Contează doar rezultatul!