NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SCORPION * Horoscopul saptamanii 17-23 decembrie 2018

Horoscop saptamanal Scorpion
SAPTAMANA 17-23 decembrie 2018

Ai ceva pe suflet care te apasă, încât a devenit o povară greu de dus. Pe un psihic și așa împovărat și sumbru, se mai trezesc și alții să-ți arunce în spate cine știe ce vini și reproșuri, și nu știu s-o facă elegant, cu blândețe, ci la modul cel mai agresiv cu putință.

De la tine trebuie să vină soluția, și aceasta e… tăcerea! Încearcă să-ți reprimi replicile ascuțite care-ți vin pe limbă, să te oprești la timp, ca să nu strici și mai tare situația. Dacă reușești să-ți blochezi reacțiile cam dure care te încearcă, vei dezamorsa mult mai ușor bomba care stă să explodeze în preajma ta, deci ai grijă ce spui, ce replici dai, ce reacții ai!

E frustrant să nu spui nimic, așa e, mai ales când ai avea atâtea de comentat și tu, dar cei care îți stau alături sunt și mai puși pe harță, și mai agresivi decât tine, și n-ar ieși deloc bine să pui și tu gaz pe foc.

Taci și înghite, fii tu cel care cedează – doar știi ce se spune despre cel care cedează primul! – deci retrage-te când simți că atmosfera o ia razna în preajma ta. N-au decât să se certe cât vor, dar nu te băga și tu în gura lor, că nu vei ieși bine. Prefă-te că nu vezi și nu auzi nimic care te-ar putea irita, și vezi-ți de ale ale cu o doză de indiferență. Sau înțelepciune!