NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SCORPION * Horoscopul saptamanii 15-21 octombrie 2018

Horoscop saptamanal Scorpion
SAPTAMANA 15-21 octombrie 2018

Vrei o schimbare, tot visezi la ea de ceva vreme, dar ți-e puțin teamă să nu cumva să alegi o cale care nu duce acolo unde doreai, să nu cumva să alergi după o himeră! Te-ai schimbat enorm în ultimele luni, de când Jupiter te-a pus atât de mult la încercare, dar uneori ai impresia că ai mers pe căi lăturalnice, că nu ai ales cele mai bune soluții sau poate cineva, cu interese nu tocmai corecte, ți-a alimentat niște vise care nu prea au avut efectele scontate.

Nu e târziu nici acum, în ultimul ceas, să schimbi macazul, dar primul lucru pe care trebuie să-l faci e să descoperi minciuna, care e visul imposibil care te-a atras ca un magnet. Deschide bine ochii, privește realitatea în față și dă afară iluzia din viața ta, indiferent de planul în care și-a făcut era simțită prezența. Mai ai vreme să redresezi direcția!