NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SCORPION * Horoscopul saptamanii 12-18 noiembrie 2018

Horoscop saptamanal Scorpion
SAPTAMANA 12-18 noiembrie 2018

DA, fii calm, chiar dacă firea ta e mai vulcanică de obicei, dar de data aceasta vei trece cu brio prin orice confruntare doar dacă rămâi pasiv. Bazează-te pe principiul apa trece, pietrele rămân, dar tu vei fi apa de data aceasta, te scurgi printre probe fără o implicare anume, fără să încerci să le controlezi pe toate, convins că tot ce se petrece în jurul tău, săptămâna aceasta, are un curs anume, un ritm anume, o direcție anume iar tu nu le poți schimba defel! Faci parte dintr-un angrenaj foarte bine programat care știe exact ce, cum și când să facă, deci doar te supui docil acestei bune funcționări. Există niște faze clare în acest demers și, dacă le respecți întocmai, fără a te opune cursului firesc, vei ajunge mult mai ușor la țelul propus.

Poate abia acum culegi roadele unei acțiuni care a evoluat după un program bine stabilit, și, finalmente, începi să descoperi pentru ce a trebuit să ai atâta răbdare!

NU te mai uita înapoi, la etapele anterioare, la pașii parcurși până aici, important e că ai ajuns unde ai ajuns! Contează mai mult nivelul pe care te afli ACUM, și prea puțin cât de mult ai pătimit ca să ajungi aici. Evită să discuți despre cât de greu a fost drumul până acum, despre resursele pe care le-ai consumat ca să ajungi aici, pentru că acum contează un singur lucru: că ești aici!

Sigur că duci în spate un bagaj imens de experiențe – bune – rele, ușoare – grele – dar nu le mai scoate de la naftalină întruna. Lasă-le acolo, în spate, și povestește lumii cu mândrie ce a realizat, nu cât de greu ai realizat, doar ce ai reușit să clădești, nu și cât de multe ai demolat pe parcurs…