GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SCORPION * Horoscopul saptamanii 11-17 martie 2019


SAPTAMANA 11-17 martie 2019

Ești în fața unui nou început și te arunci în noua aventură cu energie, cu entuziasm, cu pasiune, cu mari speranțe de succes. Și bine faci, pentru că cel mai greu în drumul spre succes e declicul, e scânteia declanșatoare, e aprinderea fitilului, acel punct de start, când e nevoie de cea mai mare cantitate de resurse pozitive ca să apeși butonul start. E nevoie de curaj, de încredere în succes, de un dram de inconștiență, de forță de convingere, ca să te convingi pe tine că poți și să îi convingi și pe alții că sensul acesta duce undeva și merită efortul.

Păstrează acest tonus pozitiv cât mai mult, nu reduce ritmul, pompează mai departe combustibil, pentru că succesul se clădește cu fiecare pas pe care-l faci mai departe.

Ar fi păcat să te dezumfli la primele hopuri – căci vor apărea și ele, e firesc – deci o atitudine atotputernică ar fi de preferat. Unii spun că ești nebun pentru ceea ce vrei să faci, dar asta e: e nebunia ta și crezi în ea, mergând mai departe orice ar fi! Chiar și în ciuda tuturor!