NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SCORPION * Horoscopul saptamanii 11-17 februarie 2019

Horoscop saptamanal Scorpion
SAPTAMANA 11-17 februarie 2019

Ai avut încredere în mersul unui proiect, poate convins de aparentele bune intenții ale celor implicați, dar acum îți dai seama că nu ar fi meritat atâta încredere.

Ar fi fost mult mai bine să fii mai prudent, mai rezervat, să nu-ți deschizi mintea și inima in fața unor persoane care e posibil să fi profitat de încrederea pe care le-ai acordat-o, te trezești la realitate, poate cam dur, poate cam brusc, dar trebuia să se întâmple odată și-odată, ca să nu investești mai departe noi și noi cantitați de incredere in ceva sub așteptări.

Le consideri prețul de plătit, sacrificiul necesar pentru a depăși momentul, și chiar dacă acum te doare și te decepționează, ești capabil să-ți revii și să… îți retragi la timp ambasadele. Ieși din acea relație sau colaborare, din care mulți au de caștigat, numai tu nu! De ce să dai și să dai intruna? Gata, inchide robinetul, nu merită!