GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
Horoscop zilnic ACVARIA ASTROGRAMA ZILEI Horoscop saptamanal ACVARIA Horoscop lunar ACVARIA Horoscop anual ACVARIA Horoscopul marilor planete  LUNA ACUM ZODIA ACUM Alte tipuri de horoscop ACVARIA 
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SCORPION * Horoscopul saptamanii 10-16 septembrie 2018

Horoscop saptamanal Scorpion

SAPTAMANA 10-16 septembrie 2018

Nimic nu-ți convine, tot ce vine spre tine e motiv de nemulțumire, încât nimeni nu mai știe ce să facă pentru a te satisface cât de cât. De fapt, la originea acestei stări negative e faptul că tu faci mereu comparații, exact ca în reclama aceea cu ”dincolo era mai ieftin”.

Ți se oferă ceva – tu spui că din alt direcție ar putea veni ceva mai bun. Ți se oferă ajutorul – nu-l primești, spunând că altcineva ar putea face și mai mult pentru tine. Ți se oferă un job, strâmbi din nas pentru că tu vrei altceva.

Cam așa sunt toate acțiunile acestei perioade pentru tine: tot ce vine spre tine te face să ridici din sprânceana a îndoială, a nemulțumire, a nefericire, când, de fapt, ai putea primi foarte frumos ceea ce ți se oferă. Nu mai refuza chiar orice semn sau orice dar care se îndreaptă spre tine, pentru că… altădată nu se știe dacă va mai veni.